Hazelnuts pie
Traditional Piedmontese cake, typical of the Langhe, a cultivation area of Piedmontese Hazelnuts IGP that we skillfully toast to prepare cakes.
Category: Cakes and pies, Specialties with Hazelnuts
Scheda tecnica
FORMA: ?
COLORE: ?
CONSISTENZA: ?
Ingredienti
Burro, Farina di grano tenero “00”, uova, nocciole Piemonte IGP, zucchero.
Valori nutrizionali medi per 100g DA MODIFICARE:
Valore energetico | 1825 Kj / 432,5 Kcal |
Grassi | 16,3 g di cui acidi grassi saturi 9,9 g |
Carboidrati | 64,6 g di cui zuccheri 23,1 g |
Proteine | 7,1 g |
Sale | 0,2 g |
Formati
CONFEZIONE | N° PEZZI |
50 200g | ? |
300 gr | ? |
Condividi:
Related products
Specialità
Specialties
Read more
Shop
Via Giacomo Matteotti 14c
10074 Lanzo Torinese, Torino
Tel: 0123-29182
E-Mail: info@mulinbarot.it
P.IVA 09732740015
Workshop
Via Plassa 7
10070 Coassolo Torinese, Torino
Tel: 0123-45587
E-Mail: mulinbarot@tiscali.it
P.IVA 05600950017