Hazelnuts pie
Traditional Piedmontese cake, typical of the Langhe, a cultivation area of Piedmontese Hazelnuts IGP that we skillfully toast to prepare cakes.
Category: Cakes and pies, Specialties with Hazelnuts
Scheda tecnica
    FORMA: ?
COLORE: ?
CONSISTENZA: ?
Ingredienti
    Burro, Farina di grano tenero “00”, uova, nocciole Piemonte IGP, zucchero.
Valori nutrizionali medi per 100g DA MODIFICARE:
| Valore energetico | 1825 Kj / 432,5 Kcal | 
| Grassi | 16,3 g di cui acidi grassi saturi 9,9 g | 
| Carboidrati | 64,6 g di cui zuccheri 23,1 g | 
| Proteine | 7,1 g | 
| Sale | 0,2 g | 
Formati
    | CONFEZIONE | N° PEZZI | 
| 50 200g | ? | 
| 300 gr | ? | 
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